Rybí karbanátky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Filé rybí
  • 200 g Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 4 polévková lžíce Strouhanka
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 619 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 299 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 150.7 mg
  • Draslík 84.7 mg
  • Vláknina 1359.4 mg
  • Vitamín A 1359.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozmrazené filé semeleme s cibulí a přidáme jedno vejce, mouku, sůl a vymícháme.

  • 2

    Z připravené hmoty tvarujeme karbanátky a obalujeme je v mouce, vejci a ve strouhance. Smažíme na rozehřátém oleji dorůžova.

Komentáře k receptu