Rybí karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 619 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 54 g
- Sodík 299 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 150.7 mg
- Draslík 84.7 mg
- Vláknina 1359.4 mg
- Vitamín A 1359.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozmrazené filé semeleme s cibulí a přidáme jedno vejce, mouku, sůl a vymícháme.
-
2
Z připravené hmoty tvarujeme karbanátky a obalujeme je v mouce, vejci a ve strouhance. Smažíme na rozehřátém oleji dorůžova.