Guláš z konzervovaného masa s fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 15 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 124.3 mg
- Draslík 722.6 mg
- Vláknina 12250 mg
- Vitamín A 12250 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Přebrané a vyprané fazole namočíme přes noc do vody.
-
2
V téže vodě je druhý den uvaříme do měkka a necháme okapat.
-
3
Nakrájenou cibuli osmahneme na tuku z konzervy, přidáme fazole, rajčatový protlak, šťávu z masa a maso nakrájené na stejné kousky.
-
4
Pokrm promícháme a posypeme sklovitě rozškvařenou slaninou.