Hašé ze zbylého vařeného masa hovězího nebo drůbežího
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 591 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 27 g
- Sodík 97561 mg
- Bílkoviny 77 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 306 mg
- Draslík 345.5 mg
- Vláknina 6245 mg
- Vitamín A 6245 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másla, zasypeme moukou a osmahneme jíšku. Jíšku zalijeme po částech vývarem, řádně rozmícháme dohladka.
-
2
Do bešamelové omáčky vmícháme umleté maso, osolíme, okořeníme a hašé dusíme ještě 10 minut. Na závěr vmícháme drobně nasekanou petrželovou nať.
-
3
Hašé podáváme s dušenými bramborami a saláty nebo jim můžeme naplnit slané palačinky, které zapečeme.