Kapr se žampiony a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 24 g
- Sodík 261 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 693.5 mg
- Vláknina 2726.3 mg
- Vitamín A 2726.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 24 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pečeme na másle s jemně nakrájenou cibulí.
-
2
Po vysmahnutí přidáme na plátky nakrájené žampiony, podusíme a zalijeme vínem. Přidáme spařená a oloupaná rajčata, nakrájená na kostičky. Nakonec přidáme česnek utřený se solí a pepřem.
-
3
Při podávání poléváme porce kapra touto směsí.
-
4
Podáváme s bramborami.