Kapr v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 232 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 15 g
- Sodík 255 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 94.5 mg
- Draslík 417.2 mg
- Vláknina 10.5 mg
- Vitamín A 10.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na alobal rozetřeme máslo a vložíme na něj osolené a okmínované porce kapra. Alobal pevně uzavřeme a přehneme okraje, aby nevytékala šťáva.
-
2
Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a během pečení alobal neotvíráme.
-
3
Po upečení rozbalíme a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo dušená zelenina.