Párky na pivu
Suroviny
- 200 ml Kečup
- 300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 2 kávová lžička Oregano sušené
- 3 ks Cibule
- 2 ks Paprikové lusky čerstvé
- 1 špetka Sůl
- 1 kg Párky jemné
- 4 polévková lžíce Omáčka sójová
- 4 polévková lžíce Olej stolní
- 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
- 1 polévková lžíce Solamyl
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 945 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 74 g
- Sodík 78 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 3.6 mg
- Draslík 205.8 mg
- Vláknina 3400 mg
- Vitamín A 3400 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nasekáme nadrobno a smícháme jí se sójovou omáčkou, olejem, oreganem a trochou soli.
-
2
V pivu rozmícháme škrobovou moučku a obě směsi smícháme dohromady.
-
3
Párky nařežeme do mřížky, naskládáme do pekáčku, obložíme kolečky papriky a zalijeme pivní směsí.
-
4
Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů Celsia asi 30 minut.