Květákové karbanátky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Kmín celý
  • 1 ks Majoránka
  • 1 ks Anglická slanina
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Květák
  • 1 ks Strouhanka
  • 3 ks Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2900 kcal
  • Sacharidy 95 g
  • Tuky 272 g
  • Sodík 98099 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 95 g
  • Cholesterol 279.7 mg
  • Draslík 1453.8 mg
  • Vláknina 30452.5 mg
  • Vitamín A 30452.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 130.2 mg
  • Vitamín E 3.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařený květák rozsekáme. Přidáme lisovaný česnek, nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu. Přimícháme vejce a strouhanku. Osolíme a okořeníme, tvarujeme placičky a smažíme je z obou stran dozlatova. Podáváme se zapečenou bramborovou kaší.

Komentáře k receptu