Šanghajské nudle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Nudle čínské vaječné
  • 150 g Zelí čínské
  • 150 g Kuřecí prsa
  • 1 ks Olej sezamový
  • 4 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Omáčka sójová
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1322 kcal
  • Sacharidy 96 g
  • Tuky 128 g
  • Sodík 54 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 92 g
  • Cholesterol 24 mg
  • Draslík 403.6 mg
  • Vláknina 7136 mg
  • Vitamín A 7136 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a usmažíme v hluboké pánvi. Čínské nudle uvaříme, propláchneme vodou a necháme okapat.

  • 2

    Z pánve slijeme přebytečný olej a k masu přidáme nakrájené čínské zelí, jarní cibulky, sójovou omáčku, sezamový olej a čerstvě mletý pepř. Vše provaříme a nakonec smícháme s nudlemi.

Komentáře k receptu