Papriky s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 343 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 29 g
- Sodík 698 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 307.8 mg
- Draslík 235 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté papriky zbavíme semen, vykrojíme stopku a nakrájíme je na hrubé kousky. Osolíme a dusíme na másle (nebo na oleji).
-
2
Přidáme vejce rozmíchaná s rozdrobeným sýrem a necháme vejce srazit.