Kapr po bulharsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2866 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 285 g
- Sodík 97031 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 335 mg
- Draslík 1339.3 mg
- Vláknina 11415.8 mg
- Vitamín A 11415.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.9 mg
- Vitamín E 4.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapra osolíme a potřeme olejem. Vložíme do pekáčku s nahrubo nakrájenou cibulí a rajčaty. V hrnci připravíme zálivku z rajčatového protlaku, soli, saturejky, másla a vody. Touto zálivkou přelijeme a podlijeme kapra, přidáme bobkový list a celý pepř. Pečeme v troubě.