Kapr po bulharsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Cibule
  • 300 g Rajčata
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 100 g Protlak rajčatový
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 kg Kapr obecný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2866 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 285 g
  • Sodík 97031 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 335 mg
  • Draslík 1339.3 mg
  • Vláknina 11415.8 mg
  • Vitamín A 11415.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.9 mg
  • Vitamín E 4.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 34.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapra osolíme a potřeme olejem. Vložíme do pekáčku s nahrubo nakrájenou cibulí a rajčaty. V hrnci připravíme zálivku z rajčatového protlaku, soli, saturejky, másla a vody. Touto zálivkou přelijeme a podlijeme kapra, přidáme bobkový list a celý pepř. Pečeme v troubě.

Komentáře k receptu