Jablečný desert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 0 g
- Sodík 67 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 130.7 mg
- Vláknina 4559.3 mg
- Vitamín A 4559.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přidáme cukr, vodu, dochutíme citronovou šťávou, a dusíme asi 15 minut. Nakonec přilijeme v trošce studené vody rozmícháný pudinkový prášek a krátce povaříme. Nalijeme do vodou vypláchnutých misek a necháme vystydnout. Podáváme chlazené.