Telecí plátky s česnekem na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Telecí kýta
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Olej stolní
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2411 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 254 g
  • Sodík 96971 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 227.8 mg
  • Draslík 568.8 mg
  • Vláknina 5405 mg
  • Vitamín A 5405 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky lehce naklepeme, po okrajích nařízneme, opepříme a potřeme rozlisovaným česnekem se solí. Dáme nachvíli uležet do chladu. Pečeme na předehřátém roštu zhruba 4 minuty z každé strany. Nakonec pokapeme olejem.

Komentáře k receptu