Ražniči z telecího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1747 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 178 g
- Sodík 98306 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 96.8 mg
- Draslík 710.9 mg
- Vláknina 8875 mg
- Vitamín A 8875 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.6 mg
- Vitamín E 33.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Telecí maso nakrájíme na kousky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Napichujeme na kovovou jehlu nebo na špejli střídavě s kousky šunky, cibule, rajčat a paprik. Potřeme olejem, podle chuti posypeme oreganem a ze všech stran opečeme. Vhodná je také příprava na grilu nebo na roštu.