Ražniči z telecího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Rajčata
  • 150 g Šunka dušená
  • 400 g Telecí kýta
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Tuk rostlinný
  • 1 ks Oregano sušené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1747 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 178 g
  • Sodík 98306 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 96.8 mg
  • Draslík 710.9 mg
  • Vláknina 8875 mg
  • Vitamín A 8875 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.6 mg
  • Vitamín E 33.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Telecí maso nakrájíme na kousky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Napichujeme na kovovou jehlu nebo na špejli střídavě s kousky šunky, cibule, rajčat a paprik. Potřeme olejem, podle chuti posypeme oreganem a ze všech stran opečeme. Vhodná je také příprava na grilu nebo na roštu.

Komentáře k receptu