Hovězí vývar do základních receptů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4732 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 611 g
- Sodík 5455 mg
- Bílkoviny 515 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 1400 mg
- Draslík 7018.3 mg
- Vláknina 24690 mg
- Vitamín A 24690 mg
- Vitamín B6 4.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 76.2 mg
- Vitamín E 5.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do velkého hrnce s vodou dáme maso,kosti,všechnu zeleninu,sůl.Prudce přivedeme do varu a vaříme asi 2 hodiny.Vyndáme maso a kosti. Maso dáme stranou.Jakmile vývar vychladne sebereme a vyhodíme vrstvu tuku,která se utvořila na povrchu.Vývar použijeme do jednotlivých receptů.