Bucatini s pancettou a ostrou tomatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 21 g
- Sodík 674 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 17100 mg
- Draslík 266.2 mg
- Vláknina 3284.5 mg
- Vitamín A 3284.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bucatini uvaříme v osolené vodě ve velkém hrnci do změknutí.
-
2
Pancettu nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme najemno a dáme restovat na pánev na olej /extra panenský/.Až zesklovatí přidáme konzervovaná nakrájená rajčata a vločky červené papričky.Restujeme asi 15 minut na mírném ohni.
-
3
Scezené těstoviny přidáme na pánev a dvě minuty mícháme při střední teplotě.Vše přendáme do nahřáté mísy a posypeme nastrouhaným pecorinem. Podáváme horké.