Skopové kotlety pečené na pánvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2024 kcal
- Sacharidy 91 g
- Tuky 159 g
- Sodík 48448 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 73 mg
- Draslík 10 mg
- Vláknina 7875 mg
- Vitamín A 7875 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné kotlety nařízneme u kosti, naklepeme, osolíme a slabě zaprášíme hladkou moukou.
-
2
Na pánvi rozehřejeme olej, kotlety na něm osmahneme na každé straně 3 minuty. Hotové kotlety přendáme na teplou mísu.
-
3
Olej z pánve slijeme, do pánve dáme máslo, přilijeme 3 lžíce vývaru, krátce povaříme a následně přelijeme přes kotlety.
-
4
Jako přílohy podáváme brambory na všechny způsoby, saláty, dušenou zeleninu.