Skopové maso na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 520 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 39 g
- Sodík 402 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 52 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné maso vykostíme a nakrájíme na plátky. V případě, že jsou plátky větší, rozpůlíme je. Maso lehce naklepeme, osolíme a navlékneme na jehlici střídavě se stejně velkými plátky slaniny. Navléknuté maso zploštíme a opékáme na roštu z každé strany 3 minuty. Maso lze upéci také na rožni.
-
2
Jako přílohu podáváme chléb nebo rýži.