Reginette s bazalkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 471 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 20 g
- Sodík 64731 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 62 g
- Cholesterol 5.4 mg
- Draslík 346.8 mg
- Vláknina 11468.2 mg
- Vitamín A 11468.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velkém hrnci přivedeme do varu osolenou vodu.Do ní dáme na kostičky nakrájené brambory /2 velké/ a zelené fazolky rozkrojené po délce.Vaříme 2 - 3 minuty.Přidáme těstoviny.Vaříme do změknutí těstovin.Mezitím si připravíme omáčku.V mixéru dohladka rozsekáme bazalku /čerstvou/, sýr, piniové oříšky,olej /extra panenský/ a česnek. Směs přelijeme do velké servírovací mísy /aby se do ní vešly i těstoviny/,přidáme 3 polévkové lžíce vody v níž se vařily těstoviny. Scedíme a necháme okapat těstoviny s brambory a fazolkami.Vložíme vše do mísy s omáčkou a pořádně promícháme. Podáváme horké.