Zeleninový kaviár
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 88 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 5 g
- Sodík 67 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 609.8 mg
- Vláknina 7943 mg
- Vitamín A 7943 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 86.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Lilek a papriky opečeme v horké troubě, zchladíme studenou vodou, oloupeme a jemně nakrájíme.
-
2
Rajčata spaříme, oloupeme a nasekáme, vmícháme mleté ořechy, olej, ocet a sůl. Smícháme s paprikami a lilkem.
-
3
Hotový pokrm zdobíme petrželkou.