Hříbky po bordelaiském způsobu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 2 ks Cibule
  • 8 ks Houby čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 šálek Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 603 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 35 mg
  • Draslík 291.6 mg
  • Vláknina 4454.8 mg
  • Vitamín A 4454.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dobře očištěné hřiby vložíme do ohnivzdorné nádoby s rozpáleným olejem. Dusíme asi 10 minut.

  • 2

    Houby potom obrátíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek utřený se solí, opepříme a dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme posypané nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu