Hříbky po bordelaiském způsobu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 603 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 63 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 35 mg
- Draslík 291.6 mg
- Vláknina 4454.8 mg
- Vitamín A 4454.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dobře očištěné hřiby vložíme do ohnivzdorné nádoby s rozpáleným olejem. Dusíme asi 10 minut.
-
2
Houby potom obrátíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek utřený se solí, opepříme a dusíme doměkka.
-
3
Podáváme posypané nasekanou petrželovou natí.