Telecí játra po anglicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 800 g Játra telecí
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 dl Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 520 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 422 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 703 mg
  • Draslík 714.1 mg
  • Vláknina 2389.8 mg
  • Vitamín A 2389.8 mg
  • Vitamín B6 2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájená telecí játra osolíme, opepříme a pečeme na másle nebo potřená olejem na rožni.

  • 2

    Před koncem pečení pokapeme játra trochou bílého vína. Zdobíme plátky opečené anglické slaniny a plátky citronu.

Komentáře k receptu