Jambalaya z klobásy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 12 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 362.2 mg
- Vláknina 3822.3 mg
- Vitamín A 3822.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli a česnek.
-
2
Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme jemně nakrájenou papriku zbavenou semen.
-
3
Klobásu nakrájíme na kolečka, přidáme k cibuli, osmahneme, přidáme rajčata s paprikou, opepříme, osolíme a dusíme asi 10 minut.
-
4
Podáváme s rýží.