Skopové maso se zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 kg Skopové maso přední
  • 0.5 kg Zelí hlávkové bílé
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 470 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 443 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 111.4 mg
  • Draslík 656.7 mg
  • Vláknina 7131.5 mg
  • Vitamín A 7131.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 47.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso zalijeme do roviny vodou, osolíme a vaříme.

  • 2

    K poloměkkému masu přidáme zelí rozkrojené na čtvrtky. Během vaření přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a slaninu.

  • 3

    Před koncem varu přidáme do pokrmu jíšku připravenou se sádla a mouky. Šťávu zapražíme.

Komentáře k receptu