Skopové maso se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 39 g
- Sodík 443 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 111.4 mg
- Draslík 656.7 mg
- Vláknina 7131.5 mg
- Vitamín A 7131.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso zalijeme do roviny vodou, osolíme a vaříme.
-
2
K poloměkkému masu přidáme zelí rozkrojené na čtvrtky. Během vaření přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a slaninu.
-
3
Před koncem varu přidáme do pokrmu jíšku připravenou se sádla a mouky. Šťávu zapražíme.