Irský guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Skopové maso přední
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 8 ks Brambory
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Kapusta hlávková
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 585 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 663 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 100 mg
  • Draslík 2277 mg
  • Vláknina 18889.8 mg
  • Vitamín A 18889.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 320.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté skopové maso nakrájíme na kostky a podusíme na cibulce. Osolíme a opepříme.

  • 2

    K poloměkkému masu přidáme nakrájenou kapustu a brambory nakrájené na kostky. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu