Italský salát s tuňákem a fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 12 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 208 mg
- Vláknina 1621.8 mg
- Vitamín A 1621.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na dresink smícháme olej z tuňáka s olivovým olejem a octem. Osolíme a opepříme.
-
2
V míse smícháme kousky tuňáka s fazolemi borlotti, cibulkou, celerem a petrželkou.
-
3
Salát zalijeme dresinkem a promícháme.
-
4
Podáváme vychlazený.