Skopové a vepřové maso s fazolkami a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 587 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 47 g
- Sodík 273 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 72.8 mg
- Draslík 744.4 mg
- Vláknina 8670 mg
- Vitamín A 8670 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Skopové i vepřové maso omyjeme a rozkrájíme na kostky a opečeme zprudka na rozehřátém oleji za stálého míchání. Následně maso osolíme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka.
-
2
K téměř měkkému masu přidáme čerstvé nebo zmrazené fazolky, oloupaná a rozkrájená rajčata a společně dodusíme do měkka.