Vepřové maso s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 485 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 35 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 233.9 mg
- Draslík 409.1 mg
- Vláknina 7289.8 mg
- Vitamín A 7289.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3796 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na tuku osmahneme dozlatova jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.
-
2
K poloměkkému masu přidáme očištěný a nakrájený celer, osolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy.
-
3
K hotovému pokrmu přidáme do šťávy rozkvedlané vejce a citron.