Vepřová pečeně s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 27 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 160.5 mg
- Vláknina 5700 mg
- Vitamín A 5700 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3795.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté vepřové maso osolíme a za mírného podlévání pečeme asi 45 minut.
-
2
Zvlášť dusíme oloupaná, 2 lžícemi vody podlitá jablka, nakrájená na čtvrtky.
-
3
Upečené maso nakrájíme na tenké plátky, obložíme je čtvrtkami dušených jablek a vše polijeme šťávou z pečeně.