Hovězí maso se zelenými fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 kg Hovězí maso přední
  • 0.5 kg Fazolové lusky zelené
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 477 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 402 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 157.9 mg
  • Draslík 1162.2 mg
  • Vláknina 8513 mg
  • Vitamín A 8513 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a rychle opečeme na tuku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a za častého podlévání dusíme do poloměkka.

  • 2

    Necháme vysmahnout, zaprášíme moukou a zalijeme horkou vodou. Přidáme očištěné, nakrájené lusky, osolíme a vše dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu