Hovězí maso se zelenými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 477 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 22 g
- Sodík 402 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 157.9 mg
- Draslík 1162.2 mg
- Vláknina 8513 mg
- Vitamín A 8513 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a rychle opečeme na tuku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a za častého podlévání dusíme do poloměkka.
-
2
Necháme vysmahnout, zaprášíme moukou a zalijeme horkou vodou. Přidáme očištěné, nakrájené lusky, osolíme a vše dusíme doměkka.
-
3
Podáváme s chlebem.