Skopový hřbet s rajčaty a hříbky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 74 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 4 g
- Sodík 96903 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 408.1 mg
- Vláknina 3925.8 mg
- Vitamín A 3925.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hřbet očistíme, odblaníme, osolíme, dáme do pekáče na část másla a necháme péct do polo měkka. Následně k masu přidáme omytá rajčata a oloupanou cibuli. Obojí nakrájené na plátky. Vše necháme dusit do měkka.
-
2
Očištěné nakrájené hříbky podusíme na zbytku másla.
-
3
Šťávu z masa zaprášíme moukou, mírně povaříme a naporcované maso poléváme. Maso ozdobíme dušenými hříbky.
-
4
Jako příloha je vhodná vařená rýže.