Sancocho
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 414 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 15 g
- Sodík 454 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 108 mg
- Draslík 1093.9 mg
- Vláknina 19349.8 mg
- Vitamín A 19349.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1270.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oboje maso nakrájíme na kostky. Hovězí maso vložíme do kastrolu, zalijeme osolenou vodou a vaříme do poloměkka. Potom přidáme vepřové maso a vaříme asi 20 minut.
-
2
Zeleninu kromě fazolek nakrájíme na plátky, fazole na proužky a vše i s hrubě nakrájenou cibulí přidáme k masu a dovaříme.
-
3
Před koncem varu přidáme oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata.