Bruschetta s keříkovými rajčaty a kozím sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1445 kcal
- Sacharidy 265 g
- Tuky 13 g
- Sodík 220 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 19.8 mg
- Draslík 493.6 mg
- Vláknina 13410.5 mg
- Vitamín A 13410.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.4 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na 225 stupňů předehřejeme troubu. Na plech vložíme rajčata na stonku a olejem potřeme.
-
2
Rozdělíme na ně česnek a snítky tymiánu. 15 minut pečeme, dokud nezměknou. Rozdělíme na 4 porce.
-
3
Gril rozehřejeme, po obou stranách opečeme chléb dozlatova. Potřeme každý krajíček lžící tapenády, položíme na něj několik kousků kozího sýra a rajčata na stonku.
-
4
Potřeme vypečenou šťávou a posypeme listy bazalky.