Vaječné omelety z Tater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 633 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 51 g
- Sodík 798 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 700 mg
- Draslík 628.7 mg
- Vláknina 3600 mg
- Vitamín A 3600 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.3 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme v rozehřátém tuku na pánvi. Očistíme žampiony, nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme najemno a přidáme ke slanině. Vše zamícháme a osmažíme.
-
2
Rozšleháme si vejce, osolíme a zalijeme připravenou směs. Usmažíme omeletu.
-
3
Hotovou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem.