Zavářka z mletého telecího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Sýr Parmezán
  • 30 g Šunka s vyšším obsahem tuku
  • 150 g Telecí maso přední
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 836 kcal
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 786 mg
  • Bílkoviny 77 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 513.9 mg
  • Draslík 554.7 mg
  • Vláknina 124.8 mg
  • Vitamín A 124.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso spolu se šunkou umeleme na strojku.

  • 2

    Přidáme vejce a ostatní přísady a vypracujeme těsto.

  • 3

    Pomocí lžičky vykrajujeme nočky a vkládáme je do vařící polévky. Vaříme asi 6-8 minut.

Komentáře k receptu