Zavářka z mletého telecího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 836 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 29 g
- Sodík 786 mg
- Bílkoviny 77 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 513.9 mg
- Draslík 554.7 mg
- Vláknina 124.8 mg
- Vitamín A 124.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso spolu se šunkou umeleme na strojku.
-
2
Přidáme vejce a ostatní přísady a vypracujeme těsto.
-
3
Pomocí lžičky vykrajujeme nočky a vkládáme je do vařící polévky. Vaříme asi 6-8 minut.