Krupicová zavářka bez mléka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 832 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 56 g
- Sodík 1036 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 565.9 mg
- Draslík 193.3 mg
- Vláknina 3004.8 mg
- Vitamín A 3004.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 47.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrole rozpustíme máslo, odstavíme z ohně a přisypeme krupici a nastrouhaný sýr. Dobře promícháme a přidáme vejce.
-
2
Vše přelijeme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto necháme ztuhnout v mírně vyhřáté troubě - nesmí zčervenat.
-
3
Po vyklopení a vychladnutí nakrájíme upečené těsto na kostičky a 10 minut je povaříme v hovězí polévce.