Andaluská studená polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 136 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 6 g
- Sodík 173 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 2.7 mg
- Draslík 559.3 mg
- Vláknina 4918.3 mg
- Vitamín A 4918.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky, rajčata a okurku očistíme, oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme s vodou se stroužkem česneku.
-
2
Do zeleniny přidáme 2 lžíce octa, 3 lžíce oleje, strouhanku a studenou vodu.