Slepičí paštika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 492 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 27 g
- Sodík 469 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 144.7 mg
- Draslík 842.5 mg
- Vláknina 5144 mg
- Vitamín A 5144 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso z poloviny syrové, vykostěné slepice nakrájíme na kousky, opečeme na slanině na kostičky pokrájené s kousky jater.
-
2
Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme kořenovou
-
3
zeleninu, cibuli a dusíme doměkka.
-
4
Necháme vychladnout, umeleme, dochutíme kořením a utřeme s máslem.