Slepičí paštika

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 250 g Játra drůbeží
  • 100 ml Hovězí vývar základní
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 ks Slepice
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 ks Karotka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 492 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 469 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 144.7 mg
  • Draslík 842.5 mg
  • Vláknina 5144 mg
  • Vitamín A 5144 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 25.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso z poloviny syrové, vykostěné slepice nakrájíme na kousky, opečeme na slanině na kostičky pokrájené s kousky jater.

  • 2

    Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme kořenovou

  • 3

    zeleninu, cibuli a dusíme doměkka.

  • 4

    Necháme vychladnout, umeleme, dochutíme kořením a utřeme s máslem.

Komentáře k receptu