Polévka Julienne

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Pažitka
  • 0.25 ks Kapusta hlávková
  • 1 ks Kedlubna
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 104 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 173 g
  • Sodík 685 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 518.4 mg
  • Vláknina 8490 mg
  • Vitamín A 8490 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 85.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a omytou zeleninu nakrájíme na jemné dlouhé nudličky. Dusíme ji pod pokličkou na tuku sebraném z vývaru.

  • 2

    Když zelenina změkne, přilijeme vývar a na mírném ohni povaříme.

  • 3

    Po odstavení z ohně přisypeme do polévky pažitku.

Komentáře k receptu