Bavorská polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 661 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 38 g
- Sodík 200 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 77.9 mg
- Draslík 168.9 mg
- Vláknina 10170 mg
- Vitamín A 10170 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý namočený hrách a kroupy vaříme každé zvlášť téměř doměkka.
-
2
Po 1 1/2 hodině varu oboje smícháme, přidáme na kousky nakrájené maso opečené na zpěněné cibuli, papriku, koření a vše dovaříme.
-
3
Nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželovou nať.