Vařená cibule
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 111 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 3 g
- Sodík 67 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 313.3 mg
- Vláknina 7049.8 mg
- Vitamín A 7049.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibule oloupeme a uvaříme ve větším množství osolené vody. Necháme okapat.
-
2
Připravené cibule rozpůlíme, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a pokapeme olejem.
-
3
Podáváme k vařenému masu a k rybám.