Dušená cibule
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 77 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 4 g
- Sodík 62 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 146 mg
- Vláknina 3400 mg
- Vitamín A 3400 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V ohnivzdorné míse rozehřejeme máslo, přidáme oloupané cibule vcelku, osolíme a zvolna dusíme asi 30 minut.
-
2
Během dušení cibule opatrně obracíme, aby zůstaly celé.
-
3
Podáváme jako oblohu k masu.