Fazolky s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 131 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 5 g
- Sodík 78 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 753.8 mg
- Vláknina 14237.5 mg
- Vitamín A 14237.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.6 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na másle. Přidáme očištěné, šikmo nakrájené fazolky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.
-
2
Potom přidáme oloupaná rajčata zbavená semen, stroužek česneku a vše dodusíme.
-
3
Když je zelenina měkká, vyjmeme stroužek česneku, odstavíme z ohně a přidáme nasekanou petrželovou nať.