Medová omáčka s miso

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Med včelí
  • 1.5 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 4 polévková lžíce Sójová pasta Miso
  • 2 polévková lžíce Zázvor mletý
  • 1.5 polévková lžíce Ocet jablečný
  • 1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 148 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 750 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 198.5 mg
  • Vláknina 4845 mg
  • Vitamín A 4845 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme med, miso, hořčici, nastrouhaný zázvor, prolisovaný česnek, sójovou omáčku a ocet a vyšleháme dohladka.

  • 2

    Při pokojové teplotě necháme 30min odpočinout.

  • 3

    Omáčku podáváme při pokojové teplotě ke grilovanému masu.

Komentáře k receptu