Salát z paprik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 54 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 4 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 151.4 mg
- Vláknina 105 mg
- Vitamín A 105 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 65.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky opečeme v troubě nebo na plotně po všech stranách. Polijeme je studenou vodou, sloupneme a zbavíme semen.
-
2
Na připravené papriky nalijeme marinádu z oleje, octa a česneku utřeného se solí.
-
3
Salát podáváme vychlazený.