Rajčata s hruškami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Rajčata
  • 2 ks Hrušky
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.25 šálek Ořechy vlašské
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 109 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 62 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 289.1 mg
  • Vláknina 8682.8 mg
  • Vitamín A 8682.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Hrušky rozmělníme na kaši.

  • 2

    Smícháme olej, ocet, sůl, pepř a nalijeme na rajčata a hrušky.

  • 3

    Vše posypeme mletými ořechy a dáme na 1 hodinu do chladu.

  • 4

    Podáváme na listech salátu.

Komentáře k receptu