Pomazánka z husích jater na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 6 g
- Sodík 303 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 643.8 mg
- Draslík 439.7 mg
- Vláknina 592.5 mg
- Vitamín A 592.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 38.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Játra omyjeme, osušíme, opepříme a vložíme do vína. Přidáme hřebíček a zvolna dusíme asi půl hodiny.
-
2
Studená játra prolisujeme přes síto.
-
3
Necháme přes noc v chladu uležet a podáváme.