Pomazánka z husích jater na víně

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Játra husí
  • 3 ks Hřebíček
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 dl Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 333 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 303 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 643.8 mg
  • Draslík 439.7 mg
  • Vláknina 592.5 mg
  • Vitamín A 592.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 38.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra omyjeme, osušíme, opepříme a vložíme do vína. Přidáme hřebíček a zvolna dusíme asi půl hodiny.

  • 2

    Studená játra prolisujeme přes síto.

  • 3

    Necháme přes noc v chladu uležet a podáváme.

Komentáře k receptu