Polévka minestrone

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Fazole vařené
  • 145 g Hrášek
  • 100 g Špenát listový čerstvý
  • 255 g Kosti hovězí řídké
  • 145 g Fazole červené
  • 55 g Těstoviny čtyřvaječné
  • 100 g Těstoviny Tortellini
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 3 ks Brambory
  • 0.5 ks Zelí hlávkové bílé
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 hrst Sýr Parmezán
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 plátek Anglická slanina
  • 2 l Vývar drůbeží
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 887 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 1498 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 46.1 mg
  • Draslík 948 mg
  • Vláknina 20167.8 mg
  • Vitamín A 20167.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozehřejeme v hrnci máslo, přidáme česnek, cibuli, nakrájenou slaninu a kosti a 5 minut smažíme.

  • 2

    Přidáme zbylé suroviny kromě těstovin a parmazánu a přivedeme k varu. Pod pokličkou vaříme na mírném ohni 90 minut.

  • 3

    Kosti vyjmeme a dáme stranou.

  • 4

    Do hrnce vysypeme oba druhy těstovin a uvaříme.

  • 5

    Polévku podáváme posypanou nastrouhaným parmazánem.

Komentáře k receptu