Krém z husích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1042 kcal
- Sacharidy 80 g
- Tuky 71 g
- Sodík 488 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 80 g
- Cholesterol 733.8 mg
- Draslík 1707.3 mg
- Vláknina 55213 mg
- Vitamín A 55213 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 150 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na lžíci másla osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme omytá játra,
-
2
sůl, koření, víno a vývar. Dusíme asi půl hodiny.
-
3
Studená játra prolisujeme nebo rozmixujeme a utřeme se změklým máslem. Ochutíme worcestrem a dosolíme.