Červený pokrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 484 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 39 g
- Sodík 923 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 423.5 mg
- Draslík 447.4 mg
- Vláknina 3000 mg
- Vitamín A 3000 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.9 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata spaříme a oloupeme.
-
2
V kastrole rozpustíme máslo, přidáme spařená, na kousky nakrájená rajčata, osolíme, osladíme a dusíme, až vznikne hustší omáčka.
-
3
Vejce ušleháme do pěny a za stálého míchání je přidáme k omáčce. Nasypeme strouhaný sýr a mícháme do mírného zhoustnutí - včas odstavíme.