Červený pokrm

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 150 g Sýr Parmezán
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 0.5 kg Rajčata
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 484 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 923 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 423.5 mg
  • Draslík 447.4 mg
  • Vláknina 3000 mg
  • Vitamín A 3000 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.9 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata spaříme a oloupeme.

  • 2

    V kastrole rozpustíme máslo, přidáme spařená, na kousky nakrájená rajčata, osolíme, osladíme a dusíme, až vznikne hustší omáčka.

  • 3

    Vejce ušleháme do pěny a za stálého míchání je přidáme k omáčce. Nasypeme strouhaný sýr a mícháme do mírného zhoustnutí - včas odstavíme.

Komentáře k receptu