Rizoto s uzeným masem a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 701 kcal
- Sacharidy 97 g
- Tuky 20 g
- Sodík 97566 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 85 g
- Cholesterol 71.3 mg
- Draslík 224.7 mg
- Vláknina 23165.2 mg
- Vitamín A 23165.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uzené maso uvaříme, necháme vychladnout a pokrájíme na malé kostičky.
-
2
Do zapékací mísy nasypeme 2 hrnky rýže, přidáme mraženou zeleninovou směs, uvařené maso, okořeníme a směs promícháme. Zalijeme 4 hrnky vody a pečeme v nevyhřáté troubě 25 minut na 250 stupňů Celsia.
-
3
Hotové rizoto podáváme zasypané strouhaným sýrem.